I fredags morse gick vi upp vid sju, tog en jättehärlig morgonpromenad på stranden, åt frulle och duschade innan vi satte oss på bussen till Surfers Paradise.

Vi hade hört väldigt skilda meningar om det stället, vissa älskar det medan andra hatar det. Vi hamnade nog någonstans mitt emellan. Vi blev hämtade på busshållplatsen av två killar utan tröjor på sig med ciggen bakom örat som ska köra oss till hostelet. När vi kört några meter börjar dem skratta och säger att de inte ens jobbar på hostellet utan bara hängde där och "tog en för laget" och åkte och hämta oss. "We don't even know what we are doing right now, we are backpackers aswell" kändes ju tryggt haha.. Vi bodde i alla fall på ett gulligt litet ställe som heter Budds som var väldigt måna om gemenskapen på hostellet vilket var kul. Dock kändes det som att vi i princip var de enda som inte jobbade för accomodation, så jag vet inte hur verksamheten gick runt. Det som var dåligt var att det inte fanns någon AC på rummet och det var en kackerlacka i duschen. Det resulterade i att vi duschade i pooldushen.... Fräscha tjejer osv. 

På lördagen hade vi köpt biljetter till Wicked Pubcrawl. Det var gratis BBQ, beerpongtävling, gratisdrinkar, inträde till 4st klubbar och gratis champange hela kvällen. Så vi hade kul. Vi smet iväg lite tidigare till sista baren, så ingen annan utom vi två och tre Australiensiska tjejer var där. Så vi drack champange med dem och blev medbjudna till en riktigt Australiensisk fest där en kille som fyllde år hade hyrt en klubb. Så kul! Det stämmer verkligen att man ska försöka hänga med dem som faktiskt kommer från det landet man är i, så man får ta del av det "riktiga" livet här. 

Vi var i surfers två nätter och det kändes väldigt lagom. Vi han se staden, sola och festa, mer än så finns typ inte.. Men vi är ändå nöjda att vi inte valde att hoppa över det här stället som många andra gjort!