Idag har vi suttit på bussen i princip hela dagen. Vi lämnade ett soligt Franz Josef vilket var irriterande eftersom de som kom dit idag kunde åka upp till glaciären. Men men, vi åkte vidare mot Wanaka där det var sååååå himla fint väder vilket var jätteskönt efter flera dagar med moln och regn.

Vi har träffat två gulliga tjejer som heter Clara och Ellen som är från Göteborg som vi hänger mycket med. När vi kom fram köpte vi med oss lite picknick och gick ner till stranden och tog vara på solen innan den gick ner. Vi lever verkligen som i en film där miljön ser ut som målade tavlor och där ens största problem är vad man ska äta till middag. Det är svårt att ta in så man får verkligen påminna sig själv om att njuta ordentligt nu. Imorgon åker vi vidare till Queenstown och vi alla är så pepp på det!!!

Idag fyller Tinna år och det känns både lite tråkigt och konstigt att inte vara hemma till det.. Men jag tror hellre att hon vill att jag ska vara här, så det är ändå rätt. Men ett stor fett megagrattis till dig, Tinna, från andra sidan jorden!!!