Greyhoundbussen från Rainbow Beach var heeelt fullbokad och vi blev tvungna att boka vår tripp där ifrån till Agnes Water med B-bolaget och konkurenterna Premier. Hade hört rykten om kackerlackor och osköna säten, men det gick helt okej ändå.

Vi kom fram till 1770 mitt i natten och inser att vi är in the middle of nowhere... Det är ingen busshållplats eller så, endast en grusplätt där ett Australiensiskt hippiepar stod och väntade på oss med en Shuttel. Kan ju säga att vi var VÄLDIGT glada att det var fler än vi som skulle med den shutteln. Det som var en klockren början på en skräckfilm där paret kör ut oss i skogen och äter upp oss (typ). De körde i 110 km/h mitt i vägen, med motorlampan lysande och med motorvarv på 300. Både jag och Alina konstaterade att våra pappor hade blivit gaaaaaaalna om vi körde så. Något positivt med resan var i alla fall att vilda kängurur hoppade över vägen, men det tog några sekunder att fatta att det inte var rådjur haha. 

Dagen efter spenderade vi förmiddagen vid poolen innan vi skulle iväg och göra Scooteroo!! Vi var en grupp på ca 20 st som fick bikerkläder, hjälmar med flames och gniggtatueringar. Sedan körde vi alla var sin liten motorcykel i solnedgången genom landsbygden med säker 50-100 st kängurus hoppandes längs sidorna. Så himla härlig känsla! 

Det var verkligen värt att stanna en dag extra i Agnes Water för att göra detta, men om man inte tänker göra det kan man lika väl skippa att åka hit, för mycket mer än så var det inte. 



1 kommentarer

Mamma

15 Mar 2016 09:46

Coola tjejer <3

Kommentera

Publiceras ej