Då var två dagar till spenderade i Aussie, denna gång i Noosa. Det är som ett litet semesterparadis, liten stad, liten strand, litet hostel. Men supermysigt! 

Vi bodde på Noosa Backpacker resort vilket kändes lite mer personligt än Nomads här. Dessutom bodde vi Ed, Ed och Rory där också så vi hängde med dem. Åkte till stranden på dagen och åt hamburgare och spelade kort på kvällen. Inte helt fel. Jag och Alina åt hamburgare båda kvällarna, Betty's Burgers är verkligen att rekommendera. Nästan i klass med Fergburger!

Jag tycker sååå synd om grabbarna då de tappat bort sin gopro där de har hela sin resa filmad, deras bil dem köpt startar inte varannan gång de försöker och de får den inte såld och de lämnar Aussie om ett par veckor. Plötsligt känns våra problem inte så jobbiga längre.. 

Nu är vi framme i Rainbow beach och sla snart gå och lägga oss. Imorgon ska vi upp tidigt och åka ut till FRASER ISLAND (!!!) Vi är supertaggad eftersom det verkar vara i princip allas favoritaktivitet på östkusten. Vi har inget wifi på tre dagar, så bli inte orolig om jag inte svarar på meddelanden (Mamma). 

Hööööörs :))))))



1 kommentarer

Mamma

05 Mar 2016 11:21

Ha ha :) Gulle dig att du varnar <3
Du känner mig du. Ha det toppen !
Älskar dig!
Kram

Svar: <333333
tiffanyk.blogg.se

Kommentera

Publiceras ej