Dag nr 2 i Brisbane fick vi äntligen träffa våra efterlängtade Clara och Ellen!! Vi hade inte träffat dem sen i Queenstown så det var väldigt kul att kunna möta upp dem även här i Aussie. Dem reser Östkusten nedåt och vi uppåt så därför blev mötet här i Brisbane. En stad som många andra tycker är tråkig, blev i stället väldigt rolig för oss. 

De kom fram med bussen på kvällen och då gick vi direkt till en bar och tog en öl tillsammans med Ed, Ed och Rory som vi också hängt med i NZ. Så det blev en härlig reunion i någon timma innan de åkte vidare. Då gick vi tjejer och lagade TACOOOOS!! Som vi har längtat efter det. Trots att vi hade typ hälften av alla tillbehör som man brukar ha hemma så var det så himla gott! 

Dag nr 3 bestod tråkigt nog av regn, så himla typiskt! Vi gick i alla fall bort till lagunen och Brisbaneboksräverna för att ha sett dem. Efter det unnade vi oss en fika pga det tråkiga vädret, så vi satt på ett café hela eftermiddagen och catchade upp om varandras resor. 

Vi körde en Queenstown-repris och förade på vin och choklad på hostelrummet innan vi gick iväg på Pizzanight hos Greyhound. Man fick en slize vilket var liiiite lite, så efter att vi varit på en bar någon timma gick vi iväg till dominos själva och delade på två hela pizzor vilket var svinvärt!! Tråkigt nog fanns det inga riktiga klubbar öppna på en tisdag så det blev ändå en ganska lugn kväll för oss. Dock gjorde det inte så mycket för vi hade ändå så mycket att prata om innan vi skiljdes åt igen, så det var bara bra. 

Dagen efter det hoppade Ellen och Clara på en buss ner mot Byron medan vi tog en upp mot Noosa. Men vi har redan smidigt grymma planer om en weekend i Göteborg i sommar!! 





Kommentera

Publiceras ej